Jokerit on maksanut olympialaisissa kovaa hintaa. Joukkueen pelaajista Ruotsin Philip Holm, Tanskan Nicklas Jensen ja USA:n Brian O’Neill ovat ne soturit, jotka ovat kärsineet erilaisista loukkaantumisista.

Ensiksi mainittu pakki sai Suomen Markus Granlundilta sunnuntaina kovan iskun päähän. Holmin peli jäi kesken ja hänellä epäiltiin aluksi jopa aivotärähdystä, mutta siitä pelaaja ei ilmeisesti ja onneksi kärsinyt.

Hyökkääjä Jensen puolestaan oli sivussa Tanskan keskiviikkoaamun tappiopelistä Venäjän Olympiakomiteaa vastaan. Tanskan urakka päättyi puolivälierän 1-3-häviöön. Jensen kärsi jonkinlaisen loukkaantumisen keskiviikkoaamun matsia edeltäneessä Latvia-ottelussa.

USA:n O’Neill puolestaan loukkaantui keskiviikon puolivälierässä Slovakiaa vastaan. Hyökkääjän ja Yhdysvaltojen turnaus päättyi yllättävään 2-3-tappioon.

Jenkkipelurin jalkaan tuli videotallenteen perusteella kova osuma kiekosta, eikä häntä näkynyt peleillä tärskyn jälkeen.

Jokerien kausi jatkuu KHL:ssä myöhemmin kevättalvella pudotuspeleissä. Sarjan runkosarja lyötiin pakettiin ennakoitua aiemmin.