Columbus Blue Jacketsin Patrik Laineen vahva vire NHL:ssä sai jatkoa keskiviikkoyönä. Tällä kertaa hän tykitti kaksi maalia, kun Columbus otti 4-3 jatkoaikavoiton Toronto Maple Leafsista.

Ensimmäinen osuma syntyi ylivoimahyökkäyksestä, Laineen toinen osuma oli voiton ratkaissut jatkoaikamaali.

– Meillä oli mahdollisuus tehdä enemmänkin maaleja, mutta neljä riitti. Olen iloinen tehdessäni niistä kaksi ja auttaessani joukkuetta voittoon, tykki mietti NHL:n nettisivuilla.

Laine viilettää kymmenen ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on mättänyt hurjat tehot 12+8=20. Pelaajan koko kauden saldo on 18+17=35.

Tamperelainen on pisteputkensa aikana, eli tammikuun 27. päivästä alkaen NHL:n tehokkain kaikista. Kakkospaikalla on 19 pinnan Toronto Maple Leafs -pelaaja Auston Matthews.

– Laineesta hehkuu itseluottamus tämän pelatessa kiekon kanssa. Laine haluaa ampua, koska hän uskoo kiekon uppoavan sisään, luotsi Brad Larsen iloitsi.

Columbuksella on käsillään kriittiset hetket. Joukkue on kerännyt idän joukkueista pisteitä yhdeksänneksi eniten, Boston Bruins on tässä vertailussa pykälää ylempänä yhdeksän pinnaa enemmän keränneenä.