Neljä kautta KHL-seura Salavat Julajev Ufaa edustanut maalivahti Juha Metsola on vaihtamassa seuraa.

KHL:n sisäpiiritoimittaja Artur Khairulin mukaan 33-vuotias Leijonien tähtimaalivahti on KHL-seura Avtomobilist Jekaterinburgin kiikarissa. Ruplaliigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Avtomobilist purki perjantaina ykkösmaalivahtinsa Dimitri Shikinin pelaajasopimuksen. Shikin siirtyy Sveitsin NL-sarjaan.

Metsola pelasi jälleen vahvan runkosarjan Ufan maalilla. Suomalaiskonkari torjui 31 ottelussa torjuntaprosentilla 93,1 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,87.

Ulkomaalaispelaajien tulevaisuus KHL:ssä on siirtohuhuista huolimatta juuri nyt vaakalaudalla johtuen Venäjän poliittisesta tilanteesta, mikä saattaa tietää useamman KHL:n suomalaispelurin paluuta kotimaan kaukaloihin ensi kaudeksi.