Ilves on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla.

Tamperelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt loppukauden kattaviin sopimukseen hyökkääjä Colton Beckin, 31, ja puolustaja Daniel Gazdan, 24, kanssa.

Kanadalainen Beck saapuu Tampereelle Dornbirn Bulldogsista, jossa hän esiintyi tällä kaudella 45 ottelussa tehopistein 13+20=33. PSG Berani Zlínistä saapuva Gazda on esiintynyt puolestaan 47 ottelussa tehopistein 11+10=21.

– Colton Beck pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyksen paikkoja, ja hänen kokemuksensa, asenteensa ja työmääränsä tulevat varmasti auttamaan meitä loppukauden aikana. Daniel Gazda tuo vaihtoehtoja puolustukseemme ja yhden mahdollisen lisäkortin katsottavaksi ylivoimapeliimme. Hänen laukauksensa on erinomainen, eikä hän pelkää käyttää sitä. Näiden vahvistusten myötä saamme joukkueeseemme tarvitsemaamme lisäsyvyyttä ja vaihtoehtoja, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Hyökkääjä Colton Beck, 31, ja puolustaja Daniel Gazda, 24, liittyvät Ilveksen riveihin loppukauden kattavilla sopimuksilla! 🔥

📝 Tiedote: bit.ly/3K1vOiC

#Ilves #Liiga #Tampere