Useat Jokereiden pelaajat ovat siirtyneet maanantaina eri Liiga-seurojen riveihin.

Jokereiden kanssa sopimuksensa purkanut Markus Hännikäinen otti kuitenkin poikkeavan suunnan, kun Saksan DEL-sarjaa pelaava Adler Mannheim tiedotti loppukauden kattavasta sopimuksesta suomalaishyökkääjän kanssa.

– Olen iloinen, että saan olla osa ”Kotkien” joukkuetta loppukauden ajan. Heillä on hyvä maine Euroopassa. Tämä on kunnia minulle, enkä malta odottaa, että pääsen pelaamaan kauden ratkaisevia hetkiä muun joukkueen kanssa, Hännikäinen kertoi Mannheimin tiedotteessa.

Hännikäinen ennen KHL:ää viisi kautta Pohjois-Amerikassa Columbus Blue Jacketsin ja Arizona Coyotesin organisaatioissa. 28-vuotias voimahyökkääjä palasi kaudella 2020-21 Jokereihin.

Hännikäinen teki tällä kaudella KHL:ssä 44 ottelussa tehot 5+11=16.