HPK tiedottaa tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Niklas Frimanin kanssa, joka on hyvinkin tuttu pelimies seuralle.

28-vuotias Friman pelasi Jokereissa kaksi kautta. Tällä kaudella hän teki 43 otteluun pisteet 5+11=16. Ennen KHL-vuosiaan Friman pelasi HPK:ssa kolme kautta. Tuona aikana hän oli voittamassa Suomen mestaruutta sekä toimi myöskin joukkueen kapteenina yhden kauden ajan.

Friman oli juuri mukana olympialaisissa voittamassa kultamitalia. Hän pelasi turnauksessa viisi peliä pistein 0+1.

– Tuttu pelaaja meille HPK:ssa. Ensiarvoisen tärkeä meidän peliämme ja kokonaisuutta ajatellen, sillä Niklas on erittäin hyvä lisä meidän puolustuspeliimme. Fyysisesti Niklas on vahva ja hyväkuntoinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan isot minuutit pelien ratkaisuhetkillä. Kiekollinen osaaminen tukee meidän pelin rakennetta ja tiivistä viisikkopeliä, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

– Pelihalut ovat kovat tähän loppukauteen ja olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden jatkaa kautta vielä. Ohjelma tulee olemaan tiukka ja oikeiden askelmerkkien on löydyttävä nopeasti. Olen tietoinen, että Kerhossa on hyvä meininki ja liityn innoissani joukkueeseen mukaan, Friman puolestaan kommentoi.