Leijonapakki Petteri Lindbohmin kevättalvi on ollut täynnä iloisia asioita. Ensiksi Pekingissä irtosi olympiakultaa ja perään hän kirjoitti NHL-sopimuksen Florida Panthersin kanssa – toki siirto tapahtui tämän alkukauden joukkueen Jokerien vetäydyttyä KHL:stä todella kurjien tapauksien vuoksi.

Yhtä kaikki, pantteripaitojen suomalaistähti Anton Lundell oli toivottanut olympiavoittajan tervetulleeksi tarunhohtoiseen.

– Laitoin hänelle tervetuliaisviestin, kun kuulin uutisen. Uskon, että hän viihtyy täällä ja hän on varmasti todella innoissaan. Hän pystyy varmasti auttamaan joukkuettame, Lundell oli sanonut viikolla NHL:n nettisivujen mukaan.

– Hän on todella hauska tyyppi ja sopii joukkueeseemme hyvin.

Lundell tiesi kertoa, minkälainen Lindbohm on. Suomalaismestari listasi adjektiivit ”iso” ja ”vahva puolustaja”, joka lisäksi osaa liikuttaa kiekkoa. Hyökkääjän mukaan Lindbohm pelaa hyvää kahden suunnan peliä.

Pakki pelasi alkukaudella Jokereissa tehoin 3+5=8. Lindbohm on luutinut pohjoisamerikkalaisissa kaukaloissa viimeksi kaudella 2017-18 ja NHL:ssä kautta aiemmin.

– Näin hänen pelaavan St. Louisissa ja jonkin verran myös olympialaisissa. Odotamme innoissamme, mitä hän pystyy tekemään. Hänellä on jo jonkun verran kokemusta ja hän on käynyt täällä ennenkin, Panthers-luotsi Andrew Brunette sanoi.