Liigan keskikastissa painiva TPS tiedotti nettisivuillaan koronavirustartunnoista poikkeuksellisella tavalla. Joukkue nimittäin kertoi tartunnan saaneet nimeltä.

He ovat hyökkääjät Eetu Liukas ja Aarne Intonen sekä pakki Jimi Suomi. Kolmikko on täten sivussa toistaiseksi joukkueen kokoonpanosta. Lisäksi hyökkääjä Tyler Steenbergen potee oireita. Hänen koronatestituloksia odotetaan jatkotoimenpiteiden varmistamiseksi.

Koronatartuntoihin ei yleisesti ole liitetty nimiä, mutta toisaalta nykyään liigapelejä siirretään tartuntojen vuoksi aiempaa vähemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että kansa pystyisi päättelemään tai ainakin rajaamaan tartunnan saaneet nimet, kun pelit pyörivät taudista huolimatta.

Nelikon tilanteista huolimatta TPS-joukkue jatkaa normaalisti kohti perjantain HPK- ja lauantain Tappara-otteluita.