Los Angeles Kings kärsi maanantaiyön Florida Panthers -pelissä pahoista terveyshuolista. Sivussa Floridaa vastaan olivat muun muassa hyökkääjät Viktor Arvidsson, Dustin Brown, Brendan Lemieux sekä pakki Drew Doughty.

Tästäkin huolimatta Kings onnistui kampeamaan Floridan nurin voittomaalikisan päätteeksi 3-2. NHL:ään kahden kuukauden tauon jälkeen palannut kotkalainen Rasmus Kupari avasi Kingsin maalihanat avauserässä ja nyt pelaajan tämän kauden saldo on 4+6=10.

– On tietysti valitettavaa, että äijiä loukkaantuu. Mutta tästä seuraa meille mahdollisuus nousta ja näyttää, mihin pystymme, Kupari oli miettinyt toimittaja Russell Morganin mukaan.

Russell Morgan

@NHLRussell
“Obviously it’s unfortunate that guys are injured, but that’s a chance for us to step up and show what we are capable of doing.” - Rasmus Kupari
#GoKingsGo

Kingsin toisen maalin varsinaisella peliajalla iski kauden kolmannen ottelunsa pelannut Martin Frk. Osuma syntyi vain 32 sekuntia ennen loppua.

– Sen takia hän saa palkkaa, Kupari virnisti viitaten Frkin elintärkeään maaliin.

Russell Morgan

@NHLRussell
“That’s why he’s getting paid.” - Rasmus Kupari on Martin Frk’s game tying goal.
#GoKingsGo

Kupari kellotti peliaikaa reilut 13 minuuttia.

Muista suomalaisista Kingsin Olli Määttä jäi pisteittä reilun 19 minuutin peliajalla, Panthersista tehoille nousivat Eetu Luostarinen (1+0, 17.03) ja Aleksander Barkov (0+1, 21.29). Petteri Lindbohm pelasi pisteittä reilut kymmenen minuuttia.

Poissaolot huomioiden Kingsin voitto oli kova venyminen, onhan Florida kuitenkin kerännyt itäisen konferenssin joukkueista pisteitä toiseksi eniten. Kings on vastaavassa vertailussa lännen puolella nelonen.