Tapparan kokoonpanossa nähdään tänään keskiviikkona yksi Liiga-debytantti. Hän on Viljami Nieminen, joka on entisen NHL- ja Liiga-kiekkoilija Ville Niemisen poika.

Viljami on 20-vuotias hyökkääjä, joka on pelannut tällä kaudella Tapparan U20-joukkueessa. 30 otteluun hän on tehtaillut tehopisteet 10+11=21. Lisäksi hän on pelannut Mestiksessä KeuPa HT:n riveissä kolme ottelua lainalla ilman tehopisteitä.

Tappara kohtaa Kärpät kello 18:30 alkavassa ottelussa Oulussa. Nieminen pelaa joukkueen nelosketjun laidalla ketjukavereinaan Topi Rönni sekä Oskari Luoto. Nieminen pelaa samalla pelinumerolla, jolla hänen isänsä aikanaan pelasi, eli numerolla 17.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
𝓛𝓲𝓴𝓮 𝓕𝓪𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓛𝓲𝓴𝓮 𝓢𝓸𝓷

#Tappara #Liiga

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tappara tänään🔥

Kokoonpanon tarjoaa @Triuvare

📺 cmore.fi/Liiga
📻 kiakkoradio.fi/Tappara

#Tappara #Liiga