KooKoo julkaisi Twitterissä kuvan ennen lauantain kotiottelua Pelicansia vastaan. Siinä seura kiitti kapteeniaan Alexander Bonsaksenia seuraavien sanojen saattelemana:

– Alexander Bonsaksen pelaa KooKoo-uransa viimeisen runkosarjaottelun kotiyleisön edessä, sillä tämä kausi tulee olemaan hänen viimeinen Suomessa ja KooKoo-paidassa.

KooKoo kaatoi ottelussa Pelicansin 2-1 ja varmisti pudotuspelipaikkansa. Joukkueella on jäljellä vielä yksi runkosarjaottelu Oulussa Kärppiä vastaan. Sen myötä Bonsaksen nähdään Liigassa vielä yhden runkosarjaottelun sekä pudotuspelien ajan.

35-vuotias norjalaispuolustaja pelasi kaikkiaan neljä kautta KooKoossa. Heti avauskaudella hän toimi joukkueen varakapteenina ja sen jälkeen kolme viimeisintä kautta hän on kantanut kapteenin C:tä rinnassaan. Tällä kaudella 36 otteluun ovat syntyneet tehopisteet 1+4.

Bonsaksen on edustanut Liigassa myöskin Tapparaa kausina 2014-17. Hän oli voittamassa joukkueen mukana kahta Suomen mestaruutta sekä yhtä hopeaa. Kaikkiaan miehen Liiga-uralta on kasassa 321 runkosarjaottelua tehopistein 12+51=63 sekä 53 pudotuspeliottelua pistein 1+4.

Bonsaksen on pelannut Norjan maajoukkueessa peräti kymmenet MM-kisat sekä kolmet olympialaiset. Hän on Vålerengan kasvatti ja on voittanut joukkueen riveissä kolme Norjan mestaruutta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Alexander Bonsaksen @Bonsa47 pelaa KooKoo-uransa viimeisen runkosarjaottelun kotiyleisön edessä,sillä tämä kausi tulee olemaan hänen viimeinen Suomessa ja KooKoo-paidassa.

”Let’s do this Kouvola, let’s unite for playoffs! We fight together in the stands and on the ice!”🔥
#Liiga