Ilves sai Liigan runkosarjapäätöksessä leiriinsä huonoja uutisia, kun tällä kaudella pienistä tärkyistä aiemminkin kärsinyt tähtipakki Les Lancaster loukkaantui kautensa tyylillä pakentoineelle Sportille koetussa 1-2-tappiossa.

Runkosarjan 57 ottelussa peräti 35 (9+26) pinnaa takonut jenkki törmäsi ottelun päätöserässä kotkapaitojen Roope Talajan kanssa. Sport-pelaaja tuli pakin päälle selästä, vahingolta näyttäneessä tilanteessa. Sen jälkeen Lancaster talutettiin apuvoimin pois askista.

Sopii vain toivoa, ettei Lancaster joudu sivuun – Ilves nimittäin pelasi Vaasassakin vajaalla joukkueella, ja esimerkiksi pakki Juuso Pulli oli merkitty kahden pelaajan neloshyökkäysketjuun laituriksi.

Runkosarjan kolmonen Ilves kohtaa puolivälierissä kutosen Kärpät. Jatkopaikka semifinaaleihin irtoaa neljällä voitolla.