U20 SM-sarjan pudotuspeleissä nähtiin lauantaina kasa tuttuja huippunimiä jääkiekkoliigasta.

Kärpät murskasi Pelicansin kotonaan 6-2 tasoittaen puolivälierien voitot 1-1:een. Isäntien pistemiehiä olivat miesten peleistä tutut Tuukka Tieksola (1+2), Aleksi Antti-Roiko (0+3) ja superlupauksena pidetty ja kenties vieläkin pidettävä Axel Rindell (1+1).

Myös KalPa onnistui ottamaan pakkovoiton ja tasoittamaan kiinnitykset Ässiä vastaan (5-4). Tässä matsissa tehokkaimmat olivat Padan liigapelaajat Leevi Viitala (1+2), Kalle Myllymaa (1+1) ja Samuli Aaltonen (1+1) sekä KalPan Juuso Mäenpää (1+1).

Lukko lähetti runkosarjan ykkösen Jokerit laulukuoroon 4-0-voitolla kiinnityksin 2-0. Raumalaisille tehoilivat muun muassa maalin mieheen iskeneet Niklas Ylitalo ja Noel Pietilä. Janis Svanenbergs ja Onni Korkka syöttelivät kertaalleen.

Neljännessä parissa TPS päihitti Tapparan 2-1 ja voitoin 2-0.

Runkosarjan kakkonen Ässät ja KalPa sekä kolmonen Pelicans ja Kärpät ratkovat viimeiset mitalipelipaikat sunnuntaina.