Jesse Puljujärvi on hiljattain palannut sairastuvalta, ja otteet ovat vakuuttaneet. The Hockey Writersin mukaan osittaisena syynä hyvään peli-ilmeeseen voi olla Evander Kane, jonka kirjoittaja epäilee inspiroineen suomalaishyökkääjää pelillisellä esimerkillään jo nyt.

Artikkelin kirjoittanut Sean Panganiban kehuu Puljujärven olevan hyvin avuksi joukkueelleen myös silloin, kun hän ei ole tehokas hyökkäyspäässä. Kehityksen kohteeksi toimittaja toteaa itsevarmuuden, joka näkyy niin kiekollisessa kuin kiekottomassa pelaamisessa.

Erityisesti fyysisessä pelaamisessa Puljujärvi voisi Panganiban mukaan ottaa Kaneltä oppia. Uusi ketjukaveri ei epäröi käyttää vartaloaan taklauksiin, kun taas Puljun taklausinto vaihtelee.

Panganiba kirjoittaa Puljujärvellä olevan fyysiseen peliin vaadittava koko, jota hän käyttää välillä räjäyttäen koko Edmonton Oilersin kotihalli Rogers Placen suosionosoituksiin. Oilersia erityisen tarkalla silmällä seuraava toimittaja sanoo, että joukkueen fanien tulisi tietää ketä kiittää, jos 23-vuotiaasta laiturista tulee fyysinen ja tehokas pelaaja.