Detroit Red Wings on nostanut eilen keskiviikkona ruotsalaisvahti Victor Brattströmin NHL-vahvuuteen. Hänet nähtiin joukkueen luukkuvahtina, kun Red Wings hävisi jatkoajalla New York Rangersille lukemin 4-5 Suomen aikaa torstain vastaisena yönä.

25-vuotias Brattström ei ole vielä debytoinut urallaan NHL:ssä. Hän on Red Wingsin 6. kierroksen varaus kesän 2018 varaustilaisuudesta. Tällä kaudella Brattström on pelannut AHL:ssä Grand Rapids Griffinsissä 20 ottelua torjuntaprosentilla 89,0%, minkä lisäksi tilillä on kolme ottelua ECHL:ssä Toledo Walleyen maalilla.

Brattström nähtiin viime kaudella Liiga-kaukaloissa. Hän edusti KooKoota ja pelasi kaikkiaan 38 runkosarjaottelua. Torjuntaprosentti noissa otteluissa oli 90,3% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,20.

Red Wingsin maalilla pelasi viime ottelussa Alex Nedeljkovic. Muista maalivahdeista Thomas Greiss ja Calvin Pickard eivät olleet puolestaan pelikuntoisia.