Dallas Starsin alakerran luottopakki Miro Heiskanen palasi äskettäin taalaliigan kaukaloihin huilattuaan liki kuukauden ajan. Pelaaja luuti NHL:ssä taannoin Anaheim Ducksia vastaan ensiksi vajaat 20 minuuttia ja sitten peräti reilut 27 minuuttia.

Suomalaisen paluu loppukevään tosipelien lähestyessä on taatusti iloinen asia niin päävalmentaja Rick Bownessin kuin koko tähtipaitaisen yhteisön kannalta. Vastuu ei tietenkään ole sattumaa.

– Huippupelaajat haluavat olla jäällä, kun ottelua ratkotaan. Jotkut taas hermoilevat niissä tilanteissa hieman, mutta huippupelaajat, kuten Miro, haluavat pelivälineen ja haluavat olla jäällä, luotsi sanoi NHL:n nettisivujen mukaan.

Dallasilla alkaa olla käsillä pian niin sanotut tosipelit. Joukkue on keskisessä divisioonassa viidentenä, kolme pinnaa nelossijaa perässä. Tähtipaidoilla tosin on kaksi ottelua Nashville Predatorsia vähemmän pelattuna.

– Kun pelataan ratkaisuhetkiä, Miro haluaa olla jäällä, hän haluaa pelivälineen ja hän haluaa pelata kiekon kanssa. Ja sitä asiaa olen aina rakastanut.