Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa on tämän kauden osalta jäljellä enää finaalisarja. Siinä vastakkain asettuvat runkosarjan voittaja Red Bull Salzburg sekä runkosarjan kolmonen Fehervar AV19.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että loppuotteluissa nähdään suomalaisvahtien kohtaaminen. Salzburgia edustaa Atte Tolvanen, kun taas Fehervarin maalilla torjuu Rasmus Tirronen.

27-vuotias Tolvanen pelasi tällä kaudella runkosarjassa 27 ottelua torjuntaprosentilla 92,4%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,96. Pudotuspeleissä hän on tähän mennessä pelannut neljä ottelua ja tilastot ovat kivenkovaa luettavaa: 96,4% ja 0,94.

Tirronen pelasi runkosarjassa 28 ottelua tilastoilla 91,3% ja 2,40. Pudotuspeleissä 31-vuotias veskari on torjunut yhdeksässä ottelussa torjuntaprosentilla 93,1%. Päästettyjen maalien keskiarvo on 2,21.

Molemmat vahdit ovat tuttuja nimiä Liiga-kentiltä. Tolvanen on edustanut Ässiä ja Pelicansia yhteensä 45 ottelun verran. Tirronen on pelannut puolestaan TPS:n ja Ässien riveissä 94 ottelua.

Salzburg kaatoi pudotuspeleissä ensin Znojmon voitoin 4-0 ja sen jälkeen Vienna Capitalsin samoin lukemin. Fehervar nollasi ensin HC Pustertalin voitoin 4-0 ja kaatoi välierissä Villacher SV:n 4-1. Finaalisarja starttaa tiistaina.