Suomalaisvalmentaja Antti Törmäsen luotsaaman EHC Biel-Biennen kausi on ohi Sveitsissä. Se hävisi puolivälierävaiheessa ZSC Lionsille otteluvoitoin 4-3.

Törmäsen porukka sai sarjaan loistoalun. Se meni otteluvoitoissa jo 2-0-johtoon voitettuaan ensin lukemin 5-4 ja napattuaan heti perään 4-3-jatkoaikavoiton. Tuon jälkeen tapahtui kuitenkin tyly käänne, nimittäin joukkue hävisi viidestä viimeisestä ottelustaan neljä ja onnistui tekemään noissa ainoastaan viisi maalia. Joukkue jäi jopa kahdessa ottelussa putkeen täysin ilman tehtyjä osumia.

51-vuotias Törmänen on toiminut Bielin päävalmentajana joulukuusta 2017 saakka. Kausi 2020-21 jäi väliin miehen sairastuttua syöpään, mutta hän palasi paikalleen kuluneeksi kaudeksi. Tällä kaudella Törmänen luotsasi joukkueensa runkosarjassa kuudenneksi.

Bielin joukkueessa pelasivat suomalaisista hyökkääjät Toni Rajala, Jere Sallinen sekä Lauri Korpikoski.