Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen solmi perjantai-iltana kolmen vuoden tulokassopimuksen joukkueensa kirkkaimpiin tulevaisuuden timantteihin lukeutuvan keskushyökkääjä Kent Johnsonin kanssa.

19-vuotias Johnson on 1. kierroksen 5. varaus viime vuoden NHL Draftista. Kekäläisen mukaan Johnsonilla on kaikki eväät nousta johtavaksi pelaajaksi Columbuksen nostamisessa takaisin NHL:n pudotuspelijoukkueeksi.

– Kent Johnson on merkittävä nuori mies sekä jäällä että sen ulkopuolella. Hän on todella taitava ja luova pelaaja, joka voi nostaa perseesi ylös penkistä aina jäällä ollessaan. Olemme innoissamme siitä, että hän ottaa nyt seuraavan askeleen urallaan ja odotamme innolla hänen kehittymistään tulevina vuosina, Kekäläinen kommentoi tuoretta kiinnitystään medialle.

Tällä kaudella Michiganin yliopistojoukkueessa 32 pelissä 37 (8+29) pistettä takonut 185-senttinen sentteri loisti myös Pekingin olympialaisissa, joissa nuorukainen nakutti Kanadan paidassa viiteen peliin maalin ja neljä syöttöpistettä.