Perjantaina Tampereella Tapparan jääkiekkoliigan välierien avauksessa voittanut KooKoo jatkoi kirvesrintojen tylsyttämistä myös lauantain toisessa osassa. Ottelusarjaa voitoin 1-0-johtavat kouvolalaiset pakottivat suuren ennakkosuosikin toiselle tauolle 3-3-tilanteessa.

KooKoon hanat avasi jo pelin alkuhetkillä ylivoimalla Kim Strömberg. Hyökkääjä on ollut Tapparaa vastaan tulikuuma, sillä varsinaisen peliajan neljässä erässä oli syntynyt tässä vaiheessa hävyttömät kolme maalia.

Kouvolalaiset riemastuttanut 2-0-maali oli haminalaislähtöisen Toni Suurosen käsialaa. Tämä osuma riitti Christian Heljangolle, joka otettiin vaihtoon jo seitsemännellä minuutilla.

Sen jälkeen Patrik Virta kavensi 2-1:een, mutta heti perään pistepörssin kärki Strömberg (4+8=12) osui taas vaihtaen numeroiksi 3-1.

Pistepörssissä kakkosena lauantain matsien ensimmäisten erien jälkeen oli TPS:n Markus Nurmi lukemin 2+7=9.

Kouvolan pelin toisessa erässä Tappara sai aikaiseksi upeaa kiriä. 3-2-osumasta vastasi Brady Austin, 3-3-osuman tempaisi Petteri Puhakka. Nuo olivat myös lukemat toisella tauolla.

Tampereella Ilveksen ja TPS:n välinen matsi oli toisen erän jälkeen sekin tasalukemissa – 2-2.