Leijonat oli myös torstai-iltana Tanskaa vahvempi. Tällä kertaa Suomi poistui kaukalosta 1-0-voiton siivittämänä.

Kamppailussa varsinkaan Tanska ei pahemmin maalipaikoilla juhlinut. Ottelun ainut maali nähtiin toisessa erässä, kun Kalle Maalahti sai kiekon vastustajan maalin eteen ja harhautti komeasti Tanskan maalivahti Frederik Dichow Nissenin. Hieman tätä ennen Eemil Erholtz oli epäonnistunut rangaistuslaukauksessa.

Leijonien maalilla Frans Tuohimaa venyi helpohkoon nollapeliin pysäyttämällä 13 laukausta.

Suomi sai ottelussa myös ikäviä uutisia, kun puolustaja Nuutti Viitasalo loukkaantui vastustajan taklauksen seurauksensa. Viitasalo ontui oikeaa jalkaansa ja hänet talutettiin pukuhuoneeseen. Viitasalon tilanteesta ei ole tässä vaiheessa enempää tietoa.

Leijonat voitti Tanskan reissullaan molemmat ottelunsa. Seuraavan kerran Suomi pelaa ensi viikon torstaina ja perjantaina Norjaa vastaan.