Tappara pelaa jääkiekkoliigan finaaleissa tällä kaudella. Joukkue otti paikan loppuotteluista, kun se kellisti KooKoon Tamperella kiirastorstaina luvuin 4-1. Samoihin numeroihin päättyi myös välieräsarja.

Tappio saattoi olla kouvolalaisille erityisen raskas, sillä Tapparan maaleista peräti kaksi syntyi alivoimalla. Miesvajaalla osuivat 1-1-osuman niitannut Petteri Puhakka sekä 2-1-voittomaalin ladannut Veli-Matti Savinainen.

Yksi esille nouseva nimi on lisäksi nyt kaksi maalia alustanut Joona Luoto. Hän iski runkosarjassa 14 pinnaa (9+5), ja nyt pudotuspelien yhdeksässä ottelussa on kasassa jo parempi saldo mallia 7+8=15.

Toinen finaalijoukkue voi ratketa perjantaina, jolloin Ilves tarvitsee pakkovoiton TPS:stä. Turkulaiset lähtevät Tampereen kohtaamisen välieräsarjan keulilla voitoin 3-1.