Norjan miesten jääkiekkomaajoukkue kohtaa Leijonat tällä viikolla kahteen otteeseen osana MM-kisoja edeltävää leiritystä. Torstaina pelataan ensimmäinen ottelu Joensuussa kello 18:30 alkaen ja toinen koitos käydään samaan kellonaikaan perjantaina Kuopiossa.

Norja on julkaissut joukkueensa Suomi-otteluihin. Ryhmästä löytyy muutama tuttu nimi myöskin Liiga-kentiltä. He ovat Lukossa menneen kauden pelannut ja ensi kaudellakin jatkava Michael Haga, Tapparassa kaudella 2016-17 pelannut ja Suomen mestaruuttakin juhlinut Martin Roymark sekä kaudella 2018-19 Sportissa 11 ottelun verran pelannut Gustav Willman Borvik.

Joukkueessa on mukana myöskin paljon aikaisempaa maajoukkuekokemusta. Muun muassa kokenut hyökkääjä Mathis Olimb on pelannut urallaan MM-kisoissa jo 13 kertaa. Hänen veljensä Ken Andre Olimb on myöskin pelannut kymmenet MM-kisat.

Norjan joukkue Leijonia vastaan:

Maalivahdit:

Jonas Arntzen
Jorgen Hanneborg
Tobias Breivold

Puolustajat:

Ole Einar Engeland Andersen
Christian Bull
Christian Fosse
Johannes Johannesen
Max Krogdahl
Håkon Pedersen
Emil Lilleberg
Sverre Ronningen

Hyökkääjät:

Gustav Willman Borvik
Tobias Fladeby
Magnus Geheb
Viktor Granholm
Michael Haga
Magnus Brekke Henriksen
Kristian Jakobsson
Ken Andre Olimb
Mathis Olimb
Thomas Valkvae Olsen
Alexander Reichenberg
Martin Roymark
Mathias Trettenes
Eskil Wold