Sunnuntaina Liigan pronssipelin hävinnyt ja sarjassa neljänneksi sijoittunut KooKoo tiedotti tiistaina kaikkiaan yhdeksästä pelaajasopimuksesta.

Kouvolassa pelejään tulevalla kaudella jatkavat Teemu Engberg, Samuli Ratinen, Kasperi Ojantakanen, Riku Tuomola, Saku Vesterinen, Teemu Rautiainen sekä Jesse Nurmi.

Yllä mainitun seitsikon lisäksi jatkosopimukset sorvattiin kultakypärä Joose Antoselle sekä tähtimaalivahti Nick Malikille.

– Semifinaalijoukkueen runko on säilymässä mukavasti yhdessä ja Joose Antosen jatkosopimus ja Nick Malikin optiovuoden voimaanastuminen on isoja juttuja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsee seuran kotisivuilla.

– Nick ryösti loppukaudeksi maalin itselleen ja hänellä on varmasti vielä ulosmitattavaa ja parhaat pelit edessäpäin. Joose oli selvästi tehokkain ylivoimapelaajamme runkosarjassa, joten hänen ympärilleen on hyvä jatkossa lähteä rakentamaan tehokkaampaa tekemistä. Myös Jesse Nurmen kehitystä on varmasti mielenkiiintoista seurata ensi kaudella, Kultanen niputtaa.