TPS voitti tiistai-iltana neljännen finaalikamppailun Tapparaa vastaan lukemin 1-0. Tappara johtaa finaalisarjaa voitoin 3-1, ja mestaruus on seuraavaksi katkolla Tampereella torstaina.

Ottelussa nähtiin varsin harmillinen tapaus. TPS onnitteli faniaan Danielaa tämän 10-vuotissyntymäpäivänä. Päivänsankaria oli tarkoitus näyttää mediakuutiolla, mutta valitettavasti kaikki ei sujunut aivan kuten piti.

Danielan edessä istunut Tappara-fani nousi seisomaan jo alas istuneen synttärisankarin eteen, sillä hän ei tiennyt, että jumbotronilla onniteltiin hänen takanaan ollutta kiekkofania. Ruudulla hän esitteli rinnassa olevaa logoaan samalla, kun nuori TPS-fani yritti kuikuilla hänen takaansa. Tämä herätti areenalla tunteita muun muassa buuauksin. Samalla myös yksi henkilö näytti keskisormea Tapparan kannattajalle.

TPS:n yhteisötiimissä työskentelevä Katiia Anjuta Laakso kommentoi Twitterissä leviävää videota tilanteessa.

– Tämä jäi meitäkin harmittamaan, varsinkin kun ei pelissä ehditty moikkaamaan Danielaa tän ikävän keissin jälkeen niin ollaan huomenna Danielan äitiin yhteydessä ja onnitellaan sankaria ansaitsemallaan tavalla, Laakso kirjoittaa.

Turkulaisseura kutsui asiaa myös inhimilliseksi vahingoksi samalla kuin Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen kävivät yllättämässä synttärisankarin jälkikäteen hänen kotiovellaan.

– Toivomme kaikille urheilun ystäville iloa oman joukkueen seurassa ja katsomoissa, TPS twiittasi.

HC TPS

@HCTPS
Inhimillisen vahingon myötä Danielan synttärionnitteluista syntyi eilen kohua. Nurmi ja Pärssinen kävivät tänään yllättämässä synttärisankarin.

JA:

Lisäksi toivomme kaikille urheilun ystäville iloa oman joukkueen seurassa ja katsomoissa🙂
#HCTPS #Liiga #SunSeura

Mikäli upotus ei näy, niin näet sen täältä.

Uutista on päivitetty 28.04. kello 8.45: Otsikkoa päivitetty ja lisätty TPS:n kommentteja asiasta. Tappara-fani ei myöskään ollut tietoinen siitä, että turkulaisseuran kannattajaa yritettiin onnitella tilanteessa, joten kyseessä oli vahinko toisin kuin uutisessa aiemmin kerrottiin.