Helsingin IFK julkisti maanantaina kolme tärkeää jatkosopimusta.

Seurassa jatkavat tulevalla kaudella puolustaja Joonas Lyytisen lisäksi hyökkääjät Olli Palola sekä Sebastian Dyk. Lyytisen ja Palolan sopimukset ovat vuoden mittaisia, Dykin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Sebastian Dykille, 29, alkava kausi on seurassa jo neljäs. Päättyneellä kaudella runkosarjassa otteluita kertyi 53 ja tehopisteitä 28 (14+14). Liigan kaksinkertainen maalikuningas Palola, 34, pelasi päättyneellä kaudella 37 ottelua ja iski niissä 26 (14+129 pistettä.

– Todella tärkeä jatkosopimus meille. Olli oli joukkueen paras maalintekijä ennen loukkaantumistaan. Kyseessä on esimerkillinen johtava pelaaja, joukkuepelaaja ja urheilija, urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran tiedotteessa.

27-vuotiaan Lyytisen kausi oli vaikea. Loukkaantumisista kärsinyt puolustaja pelasi runkosarjassa loputa ainoastaan 19 ottelua.