HIFK vahvistuu Liigan entisellä maalikuninkaalla.

Helsinkiläisseura tiedottaa Bättre Folkissa, että on solminut kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Julius Nättisen kanssa. 25-vuotias hyökkääjä siirtyy HIFK:hon ruotsalaisen Växjö Lakersin riveistä.

Jere Innalan poistuttua etsimme profiililtaan samantyyppistä pelaajaa, jolla päämääränä on edelleen Pohjois-Amerikka. Julius on jo todistanut olevansa liigatasolla tehokas hyökkääjä ja erinomainen maalintekijä. Uskomme vahvasti, että pystymme auttamaan häntä myös kohti seuraavaa tasoa, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

Nättiselle kulunut kausi ei ollut se kaikista paras. 33 ottelussa hyökkääjä saalisti vain 20 (8+12) tehopistettä. Entisen maalikuninkaan potentiaali on kuitenkin tiedossa. Nättinen oli täysin pitelemätön JYPissä kaudella 2019-2020, kun hän saalisti 54 ottelussa peräti 55 (33+22) tehopistettä.