Minnesota Wildin kapteenina pitkään toiminut suomalaislegenda Mikko Koivu pelasi NHL-urallaan 59 pudotuspeliottelua tehopisteillä 11+17=28. Kyseinen ottelumäärä piti Koivua Wildin pudotuspelihistorian kärkipaikalla.

Nyt on kuitenkin tullut sen aika, että Koivun kärkipaikka menee muiden pelimiesten nimiin. Wildin pitkäaikainen puolustajakaksikko Jared Spurgeon ja Jonas Brodin ovat nyt nimittäin pelanneet myöskin 59 pudotuspeliottelua eli he ovat jo tasoissa Koivun kanssa.

Spurgeonin tehopisteet pudotuspeleissä ovat tähän mennessä 8+18=26. Brodin on puolestaan kerännyt tehot 2+14=16.

Spurgeonin ja Brodinin seuraava ottelu tulee olemaan heille pudotuspeliuran 60. ottelu, minkä johdosta he nousevat Wildin pudotuspelihistorian kärkipaikalle ottelumäärässä. Wild pelaa seuraavan kerran Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Luvassa on ensimmäisen pudotuspelikierroksen viides ottelu St. Louis Bluesia vastaan otteluvoittojen ollessa tasan 2-2.