Sveitsin joukkueessa nähdään tämän kevään MM-kisoissa tuttu nimi, kun kokenut hyökkääjäkonkari Andres Ambühl edustaa jälleen kotimaataan turnauksessa.

Sen myötä 38-vuotias Ambühl tekee myöskin upeaa MM-historiaa. Tämän kevään turnaus tulee olemaan Ambühlille jo MM-uran 17:s. Kukaan muu ei ole pelannut aiemmin yhtä montaa turnausta. Aiemmin Ambühl jakoi tilaston kärkipaikkaa maanmiehensä Mathias Segerin kanssa 16 pelatulla MM-turnauksella.

Ennen tämän kevään kisoja Ambühlilla on tilillään komeat 115 ottelua MM-kisoissa. Niissä hän on viimeistellyt tehopisteet 21+30=51.

Jos Ambühl pelaa turnauksessa vähintään viisi ottelua, hän nousee myöskin yksin kaikkien aikojen ottelutilaston kärkipaikalle. MM-historian ykköstilaa ottelumäärässä pitää tällä hetkellä hallussaan saksalainen Udo Kiessling, joka pelasi urallaan 119 MM-ottelua.