Carolina Hurricanes eteni Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle. Joukkue kukisti Boston Bruinsin lukemin 3-2 ja eteni seitsemän ottelun sarjan jälkeen jatkoon voitoin 4-3.

Yksi suurimmista sankareista ottelussa oli Hurricanesin 33-vuotias suomalaisvahti Antti Raanta, jolle kertyi kaikkiaan 27 torjuntaa. Hänet valittiin myöskin ottelun kakkostähdeksi. Pudotuspelikevään aikana Raanta on nyt pelannut kuusi ottelua tilastoilla 92,7% ja 2,37.

Ottelun jälkeen Raantaa jututettiin myös lehdistötilaisuudessa. Kesken tilaisuuden hänet yllätettiin iloiseen tyyliin. Asialla oli hänen 5-vuotias tyttärensä Evelyn, joka saapui paikalle tilaisuuteen.

Raanta nappasi Evelynin syliinsä ja jatkoi lehdistötilaisuuden loppuun. Tyttären saapuminen paikalle sulatti selkeästi myöskin toimittajien sydämiä.

Näet Hurricanesin jakaman videon tilanteesta alta tai täältä.