Liigajoukkue TPS:ssä kausina 2020-22 pelannut ja noiden aikana kaksi hopeaa voittaneen Johan Ivarssonin ura jatkuu kotimaa Ruotsissa. Pakin uusi joukkue Södertälje SK tiedotti nettisivuillaan, että Ivarsson tulee joukkueeseen kahden vuoden pituisella pahvilla.

Perinteinen ruotsalaisjoukkue pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jossa se joutui päättyneen kauden päätteeksi jokseenkin yllättäen sarjakarsintoihin. Runkosarjassa toiseksi viimeiseksi jäänyt Södertälje kuitenkin kaatoi jumboksi jämähtäneen Troja/Lungbyn voitoin 4-2 ja uusi sarjapaikkansa.

Joukkueen urheilujohtaja Emil Georgsson on tyytyväinen uudesta hankinnasta.

– Johan on isokokoinen (188 cm / 88 kg) puolustaja, joka käyttää vartaloaan mielellään. Melko nuoresta iästä huolimatta hänelle on kertynyt paljon rutiinia pelien kautta sekä SHL:ssä että Suomen jääkiekkoliigassa.

– Häntä kuvattiin TPS:ssä johtajatyypiksi. Hänen ominaisuudet ovat meille arvokkaita seuraavan kahden kauden aikana.