Miro Heiskanen on järisyttävän kova vahvistus Leijonille. Hänen merkitystään ja taitojaan ei ole mahdollista liikaa hehkuttaa. Mutta yritetään!

Heiskanen on ollut jo pitkään Dallas Starsin paras kenttäpelaaja. Hän puolustaa, avaa hyökkäyksiä ja ehtii vielä jotenkin hyökkäyksen kärjeksikin! Hän syö NHL:ssä käsittämättömiä jääaikoja, mutta silti jalka kulkee aina raikkaasti.

Jukka Jalosella on positiivinen ongelma Heiskasen kanssa. Hän tykkää yleensä peluuttaa pelaajaa joko yli- tai alivoimassa. Heiskanen on joukkueen paras puolustaja joka tilanteessa. Hän nauttii kovasta peliajasta ja suuresta vastuusta. Löytyykö suomalaiselle supertähdelle tarpeeksi tonttia Suomen tasaisesta peluutuksesta?

Heiskasen kaltaista puolustajaa Suomella ei ole ollut MM-kisoissa miesmuistiin. Hän kuuluu NHL:n viiden parhaan puolustajan joukkoon, ja jos hän pelaisi jossain muualla kuin Dallasissa, se näkyisi myös tehopisteissä.

Jos kaikki sujuu odotusten mukaan, on Heiskasella mahdollisuudet olla koko MM-kisojen paras pelaaja. Ehkä sitten hän saa myös Suomessa sen arvostuksen, jota hän nauttii Teksasissa ja koko Pohjois-Amerikassa.