Slovakia ja Kazakstan pelaavat parhaillaan huippujännittävää MM-ottelua. Kahden ottelun jälkeen Slovakia johtaa ottelua 4-2 lukemin.

Slovakian antisankari ensimmäisessä erässä oli Kristian Pospisil. Pitkään Rauman Lukossa pelannut Pospisil otti kaksi typerää jäähyä. Kummastakin jäähystä Kazakstan rankaisi ja iski ylivoimamaalin.

Toiseen erään Slovakian valmennus teki kovan ratkaisun. Pospisil oli penkitetty, eikä hän pelannut vaihtoakaan.

Tai itseasiassa Pospisilia ei ollut penkitetty. Hän ei saanut edes istua penkin päässä, vaan joutui istumaan koko erän kaukalon laidan päällä. Kyseessä oli oletettavasti päävalmentaja Craig Ramsayn rangaistus hölmöilystä.

Slovakian on otettava ottelusta voitto noustakseen vielä puolivälieriin. Kazakstan puolestaan kaipaa voittoa välttääkseen alemmalle sarjatasolle tippumisen.