Kanadalaishyökkääjä Philippe Cornet jatkaa uraansa Saksan kakkostasolla. Hän on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Bayreuth Tigersin kanssa.

32-vuotias Cornet teki paluun Liigaan ja HPK:n paitaan viime kaudeksi. Osapuolet solmivat tuolloin kaksivuotisen sopimuksen, mutta sen toinen vuosi päädyttiin lopulta purkamaan. Kuluneella kaudella Cornet teki runkosarjan 46 otteluun vain tehot 4+6. Kahdessa pudotuspeliottelussa hän ei saalistanut pisteitä.

Cornet on pelannut kaikkiaan neljä kautta HPK:ssa ja Liigassa. Tilillä on 171 runkosarjan ottelua tehopisteillä 39+38=77. Pudotuspeleissä hän on pelannut 17 ottelua tehoin 0+2.

Saksan toiseksi korkein sarjataso on Cornetille tuttu jo entuudestaan. Hän tahkosi sarjassa myös kauden 2020-21 edustaen tuolloin EC Kassel Huskiesin joukkuetta. 28 runkosarjaotteluun Cornet teki silloin pisteet 23+14=37 ja 11 pudotuspeliotteluun pisteet 5+7=12.