C Moren studiossa käytiin maanantai-iltana läpi MM-kisojen päivän tuloksia. Silloin Itävalta oli muun muassa varmistanut paikkansa ensi vuodenkin MM-kisoissa kukistamalla Iso-Britannian lukemin 5-3, minkä johdosta britit putosivat 1. divisioonaan ensi vuodeksi.

Studion asiantuntijoista Tero Lehterä heitti kovan arvion Itävallasta. Hän näkee joukkueessa potentiaalia tulevaisuutta ajatellen.

– On parempi, että Itävalta säilyi. Mä näen Itävallassa kasvun mahdollisuuden. Ehkä joku päivä, en lähde lupaamaan, mutta kohti Sveitsiä. Siellä on kuitenkin resurssit olemassa, Lehterä sanoi.

Itävalta sijoittui Tampereen lohkossa kuudenneksi napattuaan seitsemästä ottelusta seitsemän pistettä. Brittien lisäksi se voitti upeasti Tshekin voittomaalikilpailun jälkeen. Lisäksi joukkue nappasi pisteen sekä Yhdysvalloilta että Latvialta. Nollille se jäi Suomea, Ruotsia ja Norjaa vastaan.

MM-kisakeskustelu käy todella kuumana! Liity tästä Facebook-ryhmään Jääkiekon MM-kisat 2022.