Leijonat kohtaa tänään Kanadan MM-finaalissa. Panokset ovat huipussaan, kun Suomella on mahdollisuus voittaa historiansa neljäs maailmanmestaruus.

Kanadan joukkue on todella kova, joten haaste tulee olemaan valtava. Tässä artikkelissa nostamme esiin kolme Kanadan vaarallisinta pelaajaa, joita Leijonien täytyy tänään varoa.

Pierre-Luc Dubois, hyökkääjä

Pierre Luc-Dubois on pelannut todella hienot kisat. Kanadan tähtisentteri on paukuttanut yhdeksään otteluun tehot 7+6=13. Hän on todella monipuolinen pelaaja. Dubois on nopea, hyvä tekemään peliä ja laukauskin on vaarallinen. Kun tähän vielä lisätään katossa oleva itseluottamus, on Leijonat ison haasteen edessä.

Drake Batherson, hyökkääjä

Drake Batherson on 191-senttinen voimahyökkääjä, joka tulee laittamaan Suomen puolustuksen todella koville kaksinkamppailuissa. Ottawa Senatorsin nuori tähtihyökkääjä on paukuttanut kisoissa tehot 3+10=13. NHL:ssäkin hän pelasi tällä kaudella lähes piste-per-peli -tahdissa.

Ryan Graves, puolustaja

Ryan Graves on erinomainen moderni puolustaja, joka liikkuu keveästi, on hyvä avaamaan peliä ja on vaarallinen myös kiekon kanssa. Hän saa paineen purettua nopeasti omalta alueelta, mikä tekee Leijonien hyökkäyspelistä vaikeampaa. Graves on kunnostautunut myös pisteissä. Hän on kerännyt yhdeksässä MM-ottelussa tehot 2+5=7.

MM-kisakeskustelu käy todella kuumana! Liity tästä Facebook-ryhmään Jääkiekon MM-kisat 2022.