SaiPa tiedottaa solmineensa 1+1 vuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Greg Moron kanssa.

26-vuotias Moro on pelannut edelliset kaksi kautta AHL-seura Stockton Heatin ja ECHL:ssä Kansas City Mavericksin joukkueissa.

193-senttinen ja 93-kiloinen puolustaja kirjasi tällä kaudella AHL:n runkosarjassa 13 ottelussa tehot 1+6. Kolmessa pudotuspeliottelussa ei syntynyt tehoja.

Moro pelasi ennen ammattilaisuraansa Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Clarksonin yliopistojoukkueessa. Moro valittiin kahdesti joukkueensa parhaaksi puolustajaksi. Hän oli myös ehdolla NCAA:n parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi.

– Greg isokokoinen ja vahva puolustaja jolla on avut alivoimapelissä. Hän puolustaa erinomaisesti pitkällä mailalla ja käyttää kokoaan hyväkseen. Sen lisäksi Greg pystyy antamaan loistavasti ensimmäisen syötön, SaiPan valmentaja Ville Hämäläinen kuvaili tuoretta hankintaa.