Artturi Lehkonen antoi viime yönä todellisen namusyötön Nazem Kadrin viimeistelemään voittomaaliin NHL:n finaaliottelussa. Maalin myötä Colorado johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja on enää yhden pykälän päässä mestaruudesta.

Tampa Bay Lightningin päävalmentaja Jon Cooper kävi kuumana voittomaalin jälkeen. Syy tähän selvisi ottelun jälkeen: Coloradolla oli ollut liikaa pelaajia kentällä.

Kadri luisteli uutena pelaajana jäälle, sai kiekon ja iski voittomaalin. Kun hän oli jo läpiajossa, Nathan MacKinnon oli vieläkin jäällä. Kaksikko ehti olla jäällä samaan aikaan viisi sekuntia. Virallisen pöytäkirjan mukaankin Coloradolla oli maalin aikana kuusi kenttäpelaajaa.

– Näette kyllä, mitä tarkoitan, kun katsotte voittomaalia. Sydämeni särkyy pelaajien puolesta, koska meidän pitäisi todennäköisesti yhä olla pelaamassa, Cooper kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Voit katsoa todisteita väärästä vaihdosta alta.