Rauman Lukko vahvistuu tulevalla kaudella puolustaja Tarmo Reunasella.

Kaksi viime kautta Pohjois-Amerikassa lähinnä farmiliiga AHL:ssä pelanneen 24-vuotiaan Reunasen sopimus Lukon kanssa on kaksivuotinen.

– Tällaiset sopimukset ovat seuralle ihan pirun tärkeitä. Tarmo on pelannut meillä jo aikaisemmin, joten hän tietää ja tuntee paikat, ihmiset ja tavat entuudestaan. Ja kun tiedetään, että kyseessä on varmasti Liigan eliittitason puolustaja, niin kyllähän tämmöinen sopimus mieltä lämmittää aina tosi paljon, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt iloitsee seuran tiedotteessa.

– Erittäin hyvältä tuntuu palata Lukkoon! Nautin todella paljon viime visiitistä Raumalla ja kun tuli mahdollisuus paluulle, olin ehdottomasti kiinnostunut, Reunanen itse kommentoi.

– Joukkueessa on monta tuttua jätkää ja pääosin tuttu valmennus. On iso juttu, että koko valmennuksella ja isolla osalla pelaajista on kokemusta voittamisesta ja siitä, mitä se vaatii. Tosi hienoa päästä osaksi tuota ryhmää ja projektia. Toivottavasti pystyn tuomaan voittavan lisämausteen ryhmään mukaan, Reunanen jatkaa.

Reunanen on New York Rangersin 4. kierroksen varaus kesältä 2016. Miehen NHL-oikeudet kaupattiin maaliskuussa Carolina Hurricanesille, jossa mies ei kuitenkaan päässyt pelaamaan ainuttakaan NHL-ottelua. Kaikki neljä NHL-peliään Reunanen pelasi Rangers-paidassa.

Reunanen urakoi AHL:ssä kuluneella kaudella 48 ottelua tehoin 3+17=20. Suomalaisen loppukaudesta edustama Chicago Wolves voitti lopulta AHL:n mestaruuden, mutta Reunanen itse ei pelannut pudotuspeleissä ainuttakaan ottelua.