Juho Lammikko pelasi ensimmäisen kautensa Vancouver Canucksissa, mutta se uhkaa jäädä myös viimeiseksi. Tällä hetkellä sopimusta ensi kaudesta ei ole tehty.

Kanadalaisjoukkueen kannattajien ylläpitämä Canucks Army on julkaissut sivuillaan Lammikkoa kehuvan artikkelin. Suomalaisen kerrotaan ansaitsevan uusi NHL-sopimus, mutta hänen sopimisesta ensi kauden Canucksiin ei olla täysin varmoja.

Lammikon sanotaan pelanneen hyvän kauden ja olleen tärkeä osa Canucksin nelosketjua, mutta ensi kaudeksi Brittiläisen Kolumbian kiekkoylpeys kaipaa lisää kovuutta, jota 26-vuotias Ässien kasvatti ei jarruketjun hyökkääjäksi erityisen paljon tarjoa. Oli joukkue mikä hyvänsä fanisivusto arvioi noormarkkulaislähtöisen sentterin seuraavan sopimuksen olevan kaksivuotinen, ja vuosipalkan noin 1,1 miljoonaa dollaria.

Lammikko pelasi 75 ottelua Canucks-paidassa tehopistein 7+8=15 ja oli osa joukkueen alivoimaa. Kausi huipentui MM-kotikisoihin ja maailmanmestaruuteen.