Pohjois-Amerikassa järjestettiin CHL Import Draft. CHL eli Canadian Hockey League on Kanadan kolmen tärkeimmän juniorisarjan katto-organisaatio. CHL Import Draft järjestetään vuosittain ja tilaisuudessa varataan pelaajia, jotka ovat kotoisin muualta kuin Kanadasta tai Yhdysvalloista.

Tilaisuudessa varauksen sai myöskin kolme suomalaispelaajaa. Guelph Storm varasi numerolla 35 puolustaja Niko Minkkisen, London Knights valitsi hyökkääjä Kasper Halttusen (artikkelikuvassa) numerolla 41 ja Kamloops Blazers varasi numerolla 55 puolustaja Aapo Sarellin.

Minkkinen, 17, on JYPin sopimuspelaaja, Halttunen, 17, HIFK:n ja Sarell, 18, SaiPan. Kolmikosta Sarellin tilillä on jo 14 Liiga-ottelua SaiPan paidassa. Minkkinen ja Halttunen olivat puolestaan voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-pronssia keväällä.

Koko Import Draftin ykkösvaraus oli slovakialaishyökkääjä Adam Sykora. Hänet varasi Medicine Hat Tigers.

Voit katsoa listan kaikista varatuista pelaajista täältä.