Lukko on vahvistanut rivejään kivenkovalla hyökkääjällä.

Raumalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut yksivuotisen sopimuksen Josh Kestnerin kanssa. 28-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä saapuu Lukkoon KHL:stä.

– Saimme eliittitason vahvistuksen. Hän on jo osoittanut tasonsa ja on valmis huippupelaaja. Kestnerillä on varmuudella yksi Liigan tuhoisimmista laukauksista: hän laukoo kovaa ja tarkasti. Tiedämme myös, että Josh on luonteeltaan hyvä jätkä ja joukkuepelaaja. Kun tässä vaiheessa kesää saatiin tämän tasoinen pelaaja, niin kyllä raumalaiset ja Lukon kannattajat saavat iloisia olla. Meikäläinen ainakin on, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt hymähtää seuran tiedotteessa.

Kestner loisti edellisellä visiitillään TPS:n riveissä, jossa 59 ottelussa syntyi tehopisteet 24+25=49.