Arttu Ruotsalaisen on huhuttu siirtyvän ensi kaudeksi Sveitsiin, mutta se ei ole todellakaan varmaa, uutisoi Ilta-Sanomat.

24-vuotiaan suomalaishyökkääjän agentti Jarmo Kork vahvistaa IS:lle, että tavoitteet ovat yhä maailman kovimmassa kiekkosarjassa, vaikka sveitsiläinen Watson-sivusto on uutisoinut, että Ruotsalaisella olisi jo sopimus EHC Klotenin kanssa.

– Artun ensisijainen tavoite on NHL. Yritetään saada sinne sopimusta, Kork kommentoi Ilta-Sanomille.

Mikäli ovet eivät kuitenkaan aukea enää NHL:ään, niin todennäköisin osoite löytyy seuraavaksi Sveitsistä.

Ruotsalaisen osalta NHL-ura ei ole lähtenyt vielä lentoon. Viime kaudella vastuuta tuli Buffalo Sabresin riveissä vain 18 ottelussa tehopistein 2+2=4. AHL:n puolella suomalainen esiintyi puolestaan 57 ottelussa tehopistein 18+33=51.