Liigajoukkue Oulun Kärpät kertoi nettisivuillaan, että kanadalaissentteri Cody Kunyk, 32, palaa Ouluun yhden kauden kattavalla sopimuksella. Hyökkääjä pelasi viime kaudella KHL:ää Kazakstanin Barys Nur-Sultanissa, ja kauden 38 ottelua toivat tehot 6+12=18.

Ennen tätä hyökkääjä pelasi Suomessa SaiPan, HPK:n ja Kärppien väreissä neljän kauden ajan.

– Cody on erittäin laadukas pelaaja meidän Liigaan. Edellisellä kärppäkaudellaan hän osoitti olevansa erittäin tuottelias pelaaja, ja on todella hienoa saada hänet takaisin meille! Codyn hankinnan myötä joukkue on nyt valmis ja meidän sentteriosasto on tällä hetkellä todella laadukas – ja sen se menestyminen vaatii, Kärppien urheilujohtaja Harri Aho sanoi.

Kerhossa hän iski koronaviruksen keskeyttämällä kaudella 2019-20 peräti 49 pinnaa – 10+39. Kärpissä saldo oli runkosarja ja pudotuspelit huomioiden 58 matsia, 18 maalia, 31 syöttöpinnaa ja 49 tehopistettä.