Columbus Blue Jacketsin kanssa neljän vuoden ja 34,8 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen viikonloppuna solminut Patrik Laine odottaa tulevaa NHL-kautta vesi kielellä.

Laine otti tuoreeltaan kantaa uuteen sopimukseensa sekä GM Jarmo Kekäläisen tekemään jättikaappaukseen, eli supertähti Johnny Gaudreaun naaramiseen Ohioon NHL:n vapailta markkinoilta.

-  En voisi olla enemmän innoissani juuri nyt. Sanoin Jarmolle ja Larsille (päävalmentaja Brad Larsenille) Johnnyn sopimuksen varmistuttua, etten usko olleeni koskaan näin innoissani jääkiekon pelaamisesta ja siitä, että voisin saada mahdollisuuden pelata tämän kaltaisen kaverin kanssa, Laine intoili Columbuksen sisäpiiritoimittaja Jeff Svobodalle.

Laine itse kuuli Gaudreaun tulosta kaveriltaan, joka oli herättänyt tämän uutisen tultua julki.

- Alkuun vastasin, että ”joopa joo, ei mitään mahdollisuutta”. Sitten katsoin puhelintani ja näin kaikki ne viestit. Käteni tärisivät. On niin hienoa päästä pelaamaan hänen kanssaan, Laine kertaa Espanjan lomalta käsin ensireaktioitaan ihmetellen samalla sitä, että useat tähtipelaajat ovat halunneet aiemmin pois Columbuksesta.

– Ei ole yhtäkään paikkaa, jossa pelaisin mieluummin NHL:ssä, Laine vakuuttaa.