Porin Ässien kapteenina viime kaudella toiminut Jarno Kärki jättää Liiga-kaukalot ja siirtyy Keski-Eurooppaan. Hyökkääjä on solminut yksivuotisen sopimuksen sveitsiläisseura GC Küsnacht Lionsin kanssa. Joukkue pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

27-vuotias Kärki palasi viime kaudeksi Liigaan kahden ja puolen kauden tauon jälkeen. Hän kirjautti 59 runkosarjaotteluun tehopisteet 16+11=27 ollen Ässien toiseksi paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies.

Ennen viime kautta Kärki pelasi SHL:ssä kahden kauden ajan edustaen Färjestad BK:ta sekä Linköping HC:ta. Ennen Ruotsin vuosiaan hän käväisi myöskin Sveitsissä, silloin pääsarjatasolla EHC Biel-Biennen joukkueessa.

Liigassa Kärki on edustanut Ässien lisäksi Tapparaa pienen hetken verran. Hän on pelannut urallaan Liigassa yhteensä 317 runkosarjan ottelua (89+80=169) sekä 12 pudotuspeliä (3+1).