Tshekki on julkistanut joukkueensa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin, jotka pelataan Edmontonissa 9.-21.8.2022.

Joukkueeseen kuuluu kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa sekä 14 hyökkääjää. Kirkkaimpina lupauksina mukaan on valittu tänä kesänä ykköskierroksella NHL:ään varattu kaksikko, puolustaja David Jiricek sekä hyökkääjä Jiri Kulich.

Joukkue sisältää myöskin Liigan tamperelaisseuroista tuttuja nimiä. Mukana on Ilves-hyökkääjä Jakub Kos sekä Tappara-puolustaja Tomas Hamara. Kos pelasi viime kaudella uransa 17 ensimmäistä Liiga-ottelua tehoin 1+2. Myös Hamara kirjautti tililleen 24 runkosarjaottelua pistein 0+2 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä.

Heidän lisäkseen joukkueessa on muutamia pelaajia, jotka ovat pelanneet urallaan myös Suomessa viime vuosina. He ovat Jukurien junioreissa pelannut puolustaja Stepan Nemec, Kärppien junioreita edustanut puolustaja Ales Cech sekä Jokereita junioritasolla edustanut hyökkääjä Jaroslav Chmelar.

Tshekki pelaa turnauksen A-lohkossa yhdessä Nuorten Leijonien kanssa. Lohkon muut joukkueet ovat Kanada, Slovakia ja Latvia.

Näet Tshekin nuorten MM-joukkueen alta tai täältä.