Alavudella järjestettiin lauantaina paikallisen kiekkotähti Pekka Tuokkolan kunniaksi entisten ja nykyisten liigapelaajien tähdittämä Tuokkola All Star -ottelu. Sen ohessa oli kaikenlaista monipuolista ohjelmaa.

APV:n Instagram-tilin kuvan mukaan matsiin oli nimetty lukuisia tuttuja kiekkomiehiä.

Fobat-joukkueessa pelasivat muun muassa entiset JYP-pakit Kalle KoskinenMikko Kalteva ja Kalle Kaijomaa sekä hurrikaanipaitaan äskettäin palannut Sami Niku.

Hyökkäyksessä nähtiin tutuista nimistä esimerkiksi uransa äskettäin lopettanut Jonne Virtanen sekä Miika LahtiJerry TurkulainenJukka Peltola ja Olli Palola.

Reidet-joukkuetta tähdittivät entisistä ja nykyisistä pelaajista itse juhlinnan kohde Pekka Tuokkola ja muun muassa Mikko MäenpääLauri TaipalusJani TuppurainenOssi LouhivaaraJarkko ImmonenPetri KontiolaMikko SalmioRobert Rooba ja Tuomas Vänttinen.

Lauantain ohjelmassa oli Tuokkolan pelinumeron jäädytys, joukkeiden esittely, Maamme Laulu, aloituskiekon tiputus ja tietysti itse peli.

Paidan jäädytys näytti tältä.

https://www.instagram.com/p/CgmEk_NN4l-/

Alavudella syntynyt Tuokkola voitti urallaan yhden Suomen mestaruuden. Hän pelasi Liigassa kausien 2004-2019 aikana kaikkiaan 239 runkosarjan ottelua ja 37 pudotuspelimatsia. Pelaaja kävi urallaan lisäksi Venäjän KHL:ssä, Ruotsin SHL:ssä ja monikansallisessa ICEHL-liigassa.