Aatu Räty lähtee 9.-20. elokuuta Edmontonissa pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin Suomen ykkössentterinä.

New York Islandersin 2. kierroksen varaus pelasi Nuorten Leijonien harjoitusotteluissa samassa ketjussa superlupaus Joakim Kemellin sekä Roni Hirvosen kanssa. Nuorukainen listaa Ilta-Sanomien haastattelussa ketjukavereidensa parhaita puolia. Varsinkin yksi Kemellin ominaisuus tuli Rädylle yllätyksenä.

– Heidän kanssaan on mahtava pelata. Kemell on niin snaipperi kuin vain voi olla, mutta hän osaa myös repiä ja raastaa. Sitä puolta hänestä en tiennyt. Hirvonen taas on todella työteliäs ja älykäs pelaaja, ja hänellä on yksi parhaista silmä-käsi -koordinaatioista mitä tiedän, Räty kehaisi laitureitaan.

Jukureissa huippukauden pelannut Räty nostaa esille ennen kaikkea yhden kehityskohteen, johon pelaajan omassa kesäharjoittelussa on panostettu.

– Luistelu. Punttisalilla harjoittelu on aika alakroppapainotteista. Nopeutta, kestävyyttä ja räjähtävyyttä yritetään saada mahdollisimman paljon jalkoihin, Räty paljastaa.

Leijonat.com seuraa Nuorten Leijonien edesottamuksia tarkalla silmällä läpi turnauksen. Pysy ajantasalla turnauksen tapahtumista ottamalla meidät seurantaan myös Facebookissa.