Tämän viikon perjantaina perinteikkääseen Pitsiturnaukseen osalllistuvan SaiPan sairastuvalta on kantautunut todella ikäviä uutisia.

Lappeenrantalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen parhaimmistoon kuuluva Nuutti Viitasalo ei ole tällä hetkellä pelikunnossa. Puolustajan toipuminen pelikuntoon voi pahimmassa tapauksessa venyä jopa ensi vuoden puolelle asti.

– Loukkaantumisen vuoksi SaiPan kokoonpanosta on poissa Nuutti Viitasalo. Viitasalon kuntoutumiseen menee vielä useampi kuukausi. Toiveissa on, että Viitasalo saadaan peleille vielä tämän vuoden puolella, SaiPa tiedottaa.

Viime kaudella Viitasalo esiintyi SaiPan takalinjoilla 53 ottelussa tehopistein 8+15=23. Mainion kauden myötä hän pääsi tekemään myös debyyttinsä Leijonat-paidassa, kun vastuuta kertyi kahdessa EHT-ottelussa.